X

Türk Telekom Borç Ödeme Nasıl Yapılır ?

Cep telefonu kullanımının hızla yayılmasıyla beraber cep telefonu kullanımına ilişkin sorunlar da hızla arttı. Bu sorunların en önemlilerinden biri de fatura ödemedir. Borç ödeme işlemleri faturalara boğulmuş bir millet olarak hepimizin ortak derdi oldu. Artık cep telefonu faturası ödemek Türk Telekom Borç Ödeme ile çok kolay. Yapmanız gereken eğer avea hattına sahip değilseniz öncelikle bir avea hat satın almak. Daha sonra seçecek olduğunuz tarifeye göre eğer faturalı bir tarife seçerseniz avea bayilerinden faturanızı ödeyebilirsiniz. Eğer faturasız bir tarife seçerseniz tek yapmanız gereken herhangi bir büyük bir markete girip hattınıza tarifenize yetecek miktarda tl yükletmek.

Faturalı Tarifeler

Faturalı tarifeler açısından Avea oldukça hesaplı bir gsm şirketidir. İhtiyacınıza göre tarifenizi seçin aylık düzenli olarak tarifeniz yenilensin. Türk Telekom Borç Ödeme işlemlerinizi dilerseniz kredi kartından otomatik ödeme talimatıyla dilerseniz Türk Telekom bayilerinden ödeyebilirsiniz. Türk Telekom bayilerinden Türk Telekom  fatura ödeme işlemi yaptığınız takdirde faturanızın ödendiğine dair makbuzunuzu almayı unutmayın. Faturalı tarifelerin en büyük avantajı faturanızı ödemekte gecikseniz bile tarifeniz düzenli olarak her ay yenilenir ve kesintisiz iletişime olanak sağlar. Faturasız tarifelerde tarife süreniz dolduğu anda eğer hattınızda yeterli miktar tl bulunmuyorsa tarifeniz yenilenmez. Siz de bu fırsatlardan yararlanmak için en yakın Türk Telekom bayisine gidip hemen Türk Telekom hat edinin. Üstelik artık yeni bir hat veya farklı bir numara da seçmenize gerek yok. Var olan numaranızı gerekli işlemleri yaptıktan sonra avea hatta dönüştürebilirsiniz.

Faturasız Tarifeler

Tarifenizden memnun değilseniz Türk Telekom Borç Ödeme detayları size zor geliyorsa faturalarınız günden güne kabarıyor ve siz ödemekte zorlanıyorsanız dakikalar size yetmiyorsa tek yapmanız gereken kendinize en uygun faturasız tarife seçmek. Böylelikle hem fatura ödeme detaylarıyla uğraşmazsınız hem de dakikalar bittiğinde telefonunuz kesilir ama faturadaki rakamlar büyümez. En önemlisi de internette gezinirken nasıl bittiğini anlamadığınız internet kotanız bittiğinde internete giriş yapamazsınız. Ama maaşınızın yarısını da bir faturaya yatırmak zorunda kalmazsınız. Tek yapmanız gereken ne kadar dakika ne kadar sms ne kadar internete ihtiyacınız olduğunu belirlemek ve kendinize en uygun fiyatı en avantajlı tarifeyi seçmek. Faturasız tarifelerle artık konuşmaktan korkmayın.

Bir önceki yazımız olan Akbank SMS ile kredi başvurusu nasıl yapılır ? başlıklı makalemizde akbank, kredi başvurusu ve nasıl yapılır hakkında bilgiler verilmektedir.

Finans Krediler:

This website uses cookies.