Finans Krediler , Esnaf Kredileri , İhtiyaç Kredileri , Hibe ve Destek

Denizbank Bayram Kredisi

26.03.2017
635

Her sene bayram zamanı gelirken tüketiciler için hesap kitap yapma devride başlar. Tüketiciler ihtiyaçlarını bütçeleri ile denk getirmeye çalışırken bankalarda bu zamanları iyi değerlendirmek için çoktan harekete geçmiş olur. Bilindiği üzere her banka bu zamanlarda kampanya yaparak tüketicileri kendisine çekmeye çalışır. Bu bankaların arasına %0,99’dan başlayan faiz oranları ile Denizbank’ta katıldı. Denizbank tarafından sunulan bayram kredisinde eğer dilerseniz 55 bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyorsunuz. Her seçenek için de aynı faiz oranı belirlenmiş durumda değil. Çektiğiniz kredinin tutarına ve süresine göre bir faiz uygulaması yapılıyor. Eğer ihtiyacınız olan kredinin tutarı 5 bin TL ise ayda 450 TL ödeme ile 12 ay vadeli %0,99 faiziyle kredi kullanabilirsiniz. Ayrıca bayram kredisinin en güzel yanı dileyen tüketicilerin ödemeye 2 ay geç başlayabilecek olmasıdır. Bir güzel haber daha. Krediyi kullandığınız süreç boyunca mobil bankacılıktan sınıfsız havale ve EFT işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Denizbank Bayram Kredisi

Faiz oranı %0,99’dan başlıyor

Kullanmak istediğiniz kredi miktarı 4 bin ila 5 bin TL arasında ise uygulanacak faiz oranı 12 ay vade süresi ile %0,99 oluyor. Kredinin toplam geri ödemesi 5.419 TL, aylık ödemeleri ise 450 TL olarak müşterilerin karşısına çıkıyor. Eğer bu krediyi kullanmak istiyor ancak 12 ay yerine 24 ay vade talep ediyorsanız aylık ödeme tutarı 260’a iniyor,  faiz oranı %1,54’e yükseliyor. Aynı şekilde 36 ay vade süresi ile istiyorsanız aylık ödeme 195 TL’ye iniyor. Toplam ödemelerde meydana gelen değişiklik 36 ay için 7.050 TL, 24 ay için ise 6.260 TL oluyor.

İsteyene 2 ay taksit erteleme

Kredinin çok fazla cezbeden imkanı mevcut. Denizbank, hem kredi boyunca ücretsiz havale ve EFT yapma fırsatı tanıyor hem de isteyenin kredi ödemelerini 2 ay erteliyor. Ayrıca eğer bir kere kredi kartınız için otomatik ödeme talimatı verirseniz her bir fatura için 15 TL, en fazla 45 TL Bonus kredi kartınıza yüklenecektir.

10 bin TL’lik bir kredi üzerinden konuşmaya devam edelim. 36 ay vade ile çekilen 10 bin TL kredinin aylık taksit tutarı 390 TL’dir. Kredinin toplam geri ödemesi 14.101 TL olmaktadır. Eğer 20 bin TL krediyi 36 ay vade ile çekiyorsanız kredi için aylık 781 TL, toplamda 28.202 TL ödeme yapmanız gerekir. Aynı şekilde 36 ay vade ile 30 bin TL kredi çekiyorsanız bu kredi için %1,64 oranında bir faiz uygulanır ve aylık ödeme 1.171 TL olur,  toplam geri ödeme 42.304 TL’dir. Toplam geri ödeme ücretleri hesaplanırken yaş önemli bir kriter olduğundan sigorta primleri eklenmemiştir.

Almaya karar verdiğiniz kredi için bankadan size olumlu dönüş yapıldığında hemen bir Denizbank şubesini ziyaret ederek kredinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Denizbank Kredi Başvurusu Sorgulama başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.