Finans Krediler , Esnaf Kredileri , İhtiyaç Kredileri , Hibe ve Destek

Akbank 3 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi

25.03.2017
591

AKBANK BAYRAM KREDİSİ KAMPANYASI

Ramazan bayramı yaklaşırken vatandaşlar bayram alışverişlerinde bütçelerini rahatlatmak için bir yol arıyor. 2018 Ramazan Bayramı yaklaşırken bankalarda tüketicileri kendilerine çekmek adına birbirinden farklı kampanyalara imza atıyor. Kampanya ve banka sayısı çok ama vatandaş öncelikle kendi ihtiyacına uygun olan ve ödeme rahatlığı sağlayan bankaları seçiyor. Eğer siz de ihtiyaç kredisi arayışı içerişimdeyseniz istediğiniz kredi Akbank’ta olabilir. Rakipleri gibi Bayram kredisi kampanyalarına giriş yapan Akbank tüketicilere uygun imkanlar sağlıyor. Bizde bu yazımızda konu ile alakalı bilgiler vereceğiz. Akbank bu konuda hangi kampanyayı sunuyor, paket içerisinde neler mevcut, faiz oranları ne durumda gibi sorular soruyorsanız yazımızın devamını dikkatle okumanızı taksiye ederiz…

Akbank 3 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi

Geleneklerimizde olduğu gibi iki bayram arasında nasıl düğün yapmıyorsak, Akbank’ta ihtiyaç sahiplerine iki bayram arası ödeme yaptırmıyor ve 3 ay ertelemeli krediyi sunuyor. Eğer sizde, bayram yaklaşırken mali işlerde biraz sıkıntı yaşıyorsanız, bayramı tatille birleştirerek güzel vakit geçirmek istiyorsanız yada kredi çekmeye niyetiniz var ve bayramda yapılacak kampanyaları bekliyorsanız aradığınız adres muhtemelen Akbank. Akbank, tüketicilerine eğlenceli bir bayram geçirmelerini istediği için 3 ay sonra ödemesi başlayan kredi imkanı sunuyor.

Her zaman işler yolunda gitmeyebilir veya sizler bir tık daha fazla rahat etmek isteyebilirsiniz. Akbank’ta böyle düşünen tüketicileri için uygun faiz oranları ile güzel bir kampanya sunuyor. Faiz oranlarında olduğu kadar vade süresini de geniş tutan Akbank ile büyük kolaylıkla aydan aya ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer, 3000 TL 9 ay vade ile kredi çekiyorsanız faiz oranı %1,39, aylık taksit 361,75 TL, kredi toplam tutarı 3.270,75 TL,

50000 TL ile 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi seçeneğinde faiz oranı %1,39, aylık taksit 463,21 TL, toplam tutar 5.583,52 TL,

10000 TL 24 ay vadeli ihtiyaç kredisinde ise faiz oranı %1,39, aylık taksit 509,04 TL, kredi toplam tutarı 12.266,96 TL ile karşımıza çıkıyor.

Ertelemeli Bayram Kredisi Akbank’ta!

Çok avantajlı bayram krediniz ile şimdi ihtiyaçlarınızı karşılayarak 2017’de ödeme yapmaya başlayabilirsiniz.

Sizlerde bayram hayalleriniz suya düşmesin, keyifli bir şekilde gerçekleşsin istiyorsanız hemen başvuru yapın! Kampanyaya katılımda son gün 23 Eylül 2016.

%1,19 ile başlayan faiz imkanları ile ertelemeli kredinin adresi Akbank.

Akbank kampanyalarına katılmak için Akbank.com, Akbank Direkt internet, Akbank Direkt Mobil, Akbank Telefon şubesi veya imzasız Direkt kredi kullanarak, gerekli belgeleri sunarak kampanyaya dahil olabilirsiniz.

-kredi ödemesi 02.01.2017 tarihine kadar ertelenebilir.

-ödemesiz süre bittikten sonra ilk ödeme gerçekleşirken erteleme faizi alınır.

-ertelemeli krediyi kullanmak için Akbank şubelerine, Akbank Direkt internete, Akbank telefon şubelerine veya Akbank direkt mobili kullanabilirsiniz.

-seçtiğiniz başvuru kanalına göre uygulanacak olan faiz oranı farklılık gösterebilmektedir.

-Eğer ertelemeli kredinizi Akbank şubelerinden kullanmak isterseniz;

*Sürücü belgenizin veya nüfus cüzdanınızın fotokopisi veya aslı,

*Eğer banka tarafından gerekli görülürse adresi kanıtlamak amacıyla belge istenebilmektedir.

*Eğer bankanın maaş müşterisi değilse gelir belgesi,

*Başvuru yapan kişi özel sektör çalışanı ise SGK Hizmet döküm belgesi

Akbank tarafından sunulan %1,19 faizli kredi seçeneği 25 bin TL ve üzeri kredilerde geçerlidir. Eğer kredi tutarı farklı ise yapılan kanala göre farklılık gösterebilmektedir.

4442525 nolu telefon şubesinden, Akbank.com.’dan Akbank Direkt mobil veya internetten imzasız, belgesiz kredi kullanabilmek için Akbank’tan kredi kartı- kart sahibi olmak, T.C. vatandaşı olmak, Akbank Direkt veya İnternet müşterisi olmak ve bankada bulunan belgelerde eksiğin bulunmaması gerekir.

Bir Önceki Yazımızda Akbank Kredi Kart İptali Nasıl Yapılacağını Anlattık

Bir önceki yazımız olan Akbank SMS ile Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır ? Akbank Kredi başlıklı makalemizde akbank kredi başvurusu hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.