Finans Krediler , Esnaf Kredileri , İhtiyaç Kredileri , Hibe ve Destek

Düşük Sermaye İle İş Kurabileceğiniz 5 Yabancı Ülke

17.12.2016
458

Oldukça düşük sermayelerle birçok farklı ülkede iş kurabilirsiniz!

1- Amerika Birleşik Devletleri

Dünya üzerindeki en büyük ve finansal yaşamın en zor olduğu ülkelerden birisidir. Buna benzer ülkelerde iş kurmak için eyaletlerin büyük ve popüler şehirlerinden çok, daha az popülariteye sahip şehirlerinde iş kurmak çok daha uygun maliyetli olacaktır. Bir örnek verecek olursak Rus asıllı Roman Smolevskiy isimli bir girişimci sadece 15 bin dolar sermaye ile iş kurmuştur. Şuan da bir restoran ve diş kliniği sahibidir. İşlerini kısa sürede büyütmeyi başarmıştır.

Düşük Sermaye İle İş Kurabileceğiniz 5 Yabancı Ülke

2- Kanada

Amerika Birleşik Devletleri’ne çokta uzak olmayan Kanada, yine ABD’deki gibi bir strateji ile (küçük eyalet veya şehir seçme), 10-13 bin dolar sermaye ile iş kurabilirsiniz. Lakin Kanada, yaşam standartları yüksek bir ülkedir. Bu yüzden de işi kurabiliyor olsanızda, masraflar bütçenizi sarsabilir.

3- Tayland

Tayland’ın oldukça turistik bir ülke olması, ülkedeki motosiklet kiralama, bisiklet kiralama ve ülke içi turlara olan ilgiyi arttırmaktadır. Tayland’da bir iş kurmak için 10 bin dolarlık bir sermaye size yeterli olacaktır.

4-Çin

Çin çok güçlü bir ekonomiye sahip olduğu için, özellikle yabancılar için maliyeti çok daha fazladır. Şengay’da iş kurabilmek için 150 bin dolar, Pekin’de ise 300 bin dolar sermaye gerekiyor. Fakat eğer Çinli bir ortak bulabilirseniz maliyetiniz de doğal olarak düşer. Böylece Çin’in daha yoksul kesimlerinde 10-15 bin dolar sermaye ile iş kurabilirsiniz.

Düşük Sermaye İle İş Kurabileceğiniz

5-Estonya

Bir Baltık devleti olan Estonya’da şirketler bürokratik açıdan herhangi bir sorun yaşamamaktadır. Çünkü Estonya vatandaşları  veya Estonya vatandaşlığına başvuru yapan girişimciler yaklaşık 1 günde çok düşük bir bedel ödeyerek şirket açabilir. Yabancılar için bu bedel ve süre biraz artıyor da olsa Estonya’da orta düzeyde işler kurabilmek mümkündür.

Bir önceki yazımız olan Otomatik Ödeme Talimatı Nedir ? Otomatik Ödeme Talimatı Nasıl Verilir ? başlıklı makalemizde Ödeme talimatı nedir, otomatik ödeme ve Otomatik ödeme talimatı hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.